Kahvila Siili

Noora H.

Aluksi pieni tiedotus: teemme blogissa huoltotöitä, jotka saattavat näkyä myös käyttäjille maanantaina ja tiistaina. Ei siis kannata huolestua, jos et alkuviikosta pääse blogiin.

Kahvila Siili Käpylä

Vanhempieni jack russell Juno oli meillä hoidossa viikonlopun, ja tavoitteenani oli väsyttää järjettömän energinen koira. Melko hyvin siinä onnistuinkin, eilen jouduin herättämään Junon kesken unien, jotta ehtisimme ajoissa aamupalalle. Aamupalatreffit oli sovittu Kahvila Siiliin.

Kahvila Siili Käpylä

Kahvila Siili Käpylä

Kesäkahvila sai alkukesästä paljon huomiota mediassa ja sieltä sen itsekin bongasin. Kahvilan perustajan Jyri Engeströmin elämä kuulostaa hyvältä: talvet San Franciscossa ja kesät kahvilan pyöritystä Käpylässä. Sopisi minullekin.

Olen asunut lapsuuteni Käpylässä, joten reitti kahvilaan kulki vanhan kotitalon ja koulun ohi. Puukäpylän pihoihin liittyy monia muistoja ja oli kiva huomata, että taloja ei ole päästetty ränsistymään, vaan aluetta ehostetaan ja uudistetaan jatkuvasti.

Kahvila Siili Käpylä

Kahvila Siili Käpylä

Kahvilaan sai ottaa mukaan myös koirakaverin, tosin vilkas terrieri ei ehkä ollut paras kahvittelukaveri: herkullisten tuoksujen perässä viipottavaa koiraa piti vahtia jatkuvasti.

Kahvila Siili Käpylä

Sunnuntaina tarjolla oli 16 euroa kustantava brunssi, johon kuului jugurttia ja Siilin granolaa, kananmuna, avocadoleipä ja tuorepuristettua omenamehua. Malttamattomana olin syönyt esiaamiaisen kotona ja tyydyin pelkkään avocadoleipään. Paahdetun maalaisleivän päällä oli humusta, aavistus sitruunaa, avocadoa, merisuolaa ja mustapippuria. Helppoa ja hyvää, tätä pitää kokeilla myös kotona.

Kahvila Siili Käpylä

Kahvila Siili Käpylä

Seuraavalle Siili-reissulle pakkaan mukaan uikkarit, sillä Kumpulan maauimala on kävelyetäisyydellä kahvilasta. Maha täynnä on hyvä lueskella altaan reunalla.

Kahvila Siili Käpylä

Mainokset

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s