Noora H:n perjantain parhaat

kesä

Viikon paras pizza löytyy Alfonsista. Se pesee jopa Puttesin pizzat, joten nyt puhutaan oikeasti hyvästä pizzasta. Ravintola on myös kivasti sisustettu, ja ainakin keskiviikon soittolistan perusteella ravintolan työntekijöillä on erinomainen musiikkimaku.

Viikon paras linkki on tässä. Linkin takaa löydät Wired-lehden vinkit, joiden avulla tulet onnellisemmaksi töissä. Ota käyttöön heti tai tallenna lomalta paluuta varten.

Viikon paras lenkki on tietysti lauantain maraton. Tiistain kevyt lenkki ei mennyt ihan putkeen, juoksin melko vauhdikkaan kympin, vaikka kuinka yritin himmailla.

nike running marathon

Viikon paras keskustelu oli maanantaina mentorini kanssa. Olen saanut keskusteluista melkoisia ahaa-elämyksiä ja osa oivalluksista päätyy muistikirjaan asti. Oman mentorin olen saanut työn kautta, mutta sellaisen voi hankkia itselleen ihan kysäisemälläkin. Yllättävän monet kokeneet konkarit jakavat mielellään vinkkejä ja auttavat muita eteenpäin.

Viikon paras Pinterest-viisaus on tämä. Viisaus tuli Noora K:lta, joka ansaitsee Pinterest-mentorin tittelin. Noora K:lla on sopiva Pinterest-viisaus joka tilanteeseen ja Facebook-keskustelujemme seassa on usein kuvakaappauksia Pinterestistä.

Viikon paras resepti on tietysti pastaa. Aavistuksen epäilyttävä resepti (anjovista ja kanamunaa) osoittautui oikein mainioksi. Jopa poikaystäväni oli sitä mieltä, että ”pasta oli hyvää genressään”, eli hyvää kalapastaksi.

anjovispasta

Viikon paras tsemppiteksti on I’m not done yet. Teksti on lukenut kädessäni jokaisella maratonilla ja se lukee siinä myös huomenna. Teksti toimii tsemppilauseenani muutenkin, sillä sanoma pätee asiaan kuin asiaan: peli ei ole koskaan menetetty ja aina voi vielä vähän parantaa.

nike running

Hauskaa viikonloppua!

Mainokset

10 comments

    1. Kiitos! Teidän kaikkien tsempeistä oli apua, maraton meni tosi hyvin. Tarkempi raportti luvassa maanantaina.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s