Perjantain parhaat

Ray-Ban_Jackie_Ohh2 (1 of 1)-Exposure53

Viikon paras vinkki on Bobbi Brownin meikkiopastus Stockalla. Noora H. kävi hakemassa uuden meikkivoiteen loppuneen tilalle ja kuuli samalla, että ostamalla kolme tuotetta saa täyden meikkiopastuksen ilmaiseksi. Noora H:ta auttaneella meikkitaiteilijalla oli niin kiva meikki, että tuoliin olisi voinut istua vaikka heti. Tässä vinkki kaikille pari päivää sitten meikkiopastuksesta haaveilleille.

Viikon paras näyttely on todellakin se Ismo Höltön valokuvanäyttely Ateneumissa, jonne Noora K. suunnitteli viikko sitten suuntaavansa. Se on nyt nähty ja saa vahvat suositukset. Tänä viikonloppuna ehtii vielä! Noora K:lla jäi eniten mieleen pyörimään se, kuinka kaukana maaseutu ja kaupunki ovat olleet toisistaan 1960-luvulla. Toisaalta kaupungissakin on ollut työhevosia ihan yleisesti. Sodan jälkitunnelmat tunkevat vielä läpi ja ilmeet ovat etenkin maaseudulla vakavia. Kaupungissa uskalletaan vähän jo iloita. Ihmiset ovat olleet ikäistään vanhemman oloisia nykymittapuun mukaan ja merenkululla on ollut valtava merkitys. Vangitsevaa, kaunista, ajatuksia herättävää. Menkää, pääkaupunkiseutulaiset! Noora K. osti muistoksi pienen julisteen kotiin.

Islanninhevonen_VSCO (1 of 1)-Exposure52

Viikon paras liikunta on maastoratsastus. Noora K. kävi nelistämässä pitkin pöpeliköitä ja nautti joka sekunnista. Kun saa tykittää pitkin metsäpolkuja valon siivilöityessä puiden läpi ja pikkukivien sinkoillessa, elämästä ei puutu mitään.

Viikon parasta hemmottelua on visiitti kampaajalle ja kulmien värjäykseen. Noora H:n mielestä mikään ei ole niin rentouttavaa kuin istua kampaajan tai kosmetologin tuoliin. Pari tuntia lehtien lukua, kuppi cappuccinoa ja taikoja tekevä kampaaja. Tukka hyvin, kaikki hyvin.

Viikon paras lenkki on kesäaamun lenkki. Kesäaamuissa on jotain maagista, kun vain sinä ja linnut olette hereillä. Ilma on tarpeeksi lämmin shortseille, kasteinen ruoho kutittaa nilkoissa ja aurinko lämmittää koko ajan enemmän.

Valkoviini_Riesling_VSCO (1 of 1)

Viikon paras illanvietto on perinteinen tyttöjenilta. Illan ohjelmanumero on viininmaistelu, jossa pistetään kesän valkoviinit paremmuusjärjestykseen. Samalla saattaa parantua myös muutama palanen maailmaa.

Mainokset

4 comments

 1. Ratsastus, ja varsinkin maastoratsastus, on niin ihanaa. Mä oon ihan varma siitä, että jo islanninhevosen silittäminen saa stressitasot laskuun.

  Tämän perjantain parasta antia on tänään alkava loma ja parhaan ystävän viikonloppuvierailu. 🙂

  Tykkää

  1. Niin on! Ja ihan totta, että riittää jo, kun pääsee rapsuttelemaan ja harjailemaan.

   Ihanaa lomaa, Anna!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s