Michel

Noora H.

Michel Brunssi Helsinki

Helsinki City Runin jälkeen kärsin lauantai-illan epämiellyttävistä vatsakrampeista ja syöminen jäi vähiin. Edellisen päivän huono syöminen tietysti kostautui, ja sunnuntaina olin koko päivän nälkäinen kuin susi. Sellaisina päivinä brunssi on erinomainen vaihtoehto, sillä kerrankin tulee syötyä koko rahan edestä, eikä loppupäivän ruokailuja tarvitse enää pohtia.

Michel brunssi helsinki

Helsingin brunssiskene on muuten mahtava, mutta ilman varausta on suurimpaan osaan paikoista turha yrittää. Lennossa keksitty brunsseilu päättyy yleensä huonosti, kun kolkuttelet nälkäisenä useamman ravintolan ovelle ja lopulta päädyt kiukkuisena lähimpään mäkkiin. Tällä kertaa meillä kävi kuitenkin tuuri, ja mahduimme juuri avatun Michel-ravintolan sunnuntaibrunssille.

Michelin brunssi oli melko tyyris, mutta hintansa väärti. Erinomaisten tarjoilujen lisäksi Michelissa miellyttää sisutus. Fiksummat tiesivät kertoa, että ravintola on Joanna Laajiston suunnittelema ja suunnittelijan nettisivuilta löytyi muitakin lempipaikkojani. Ei ihme, että Michel tuntui heti omalta.

Michel brunssi helsinki

Michelin brunssipöytä saa pisteitä paristakin syystä. Ensinnäkin tarjolla oli pekonia ja munakokkelia, suuria suosikkejani. Olen ollut brittiläisen aamupalan fani lapsesta asti, eivätkä lehtikaalitrendit heilauta rakkauttani pekoniin suuntaan tai toiseen. Harvasta brunssipaikasta kuitenkaan saa pekonia tai munakokkelia, tai jos niitä on, ne ovat kummallisen teollisen makuisia. Michelissä onnistuttiin kummassakin.

Toinen brunssilla ilahduttanut asia oli juustot. Hyvät juustot ovat aina paikallaan, olipa kyse sitten aamiaisesta, lounaasta tai illallisesta.

Michel brunssi helsinki

Juusto- ja pekonihehkutusten jälkeen heikompia varmaan jo hirvittää, joten on varmaan paikallaan mainita, että myös salaattivalikoima oli varsin laaja. Salaattien lisäksi tarjolla oli muun muassa piirakoita ja huevos rancherosin vegeversio. Kohtasin sattumalta brunssilla kasvissyöjäkollegan, joka kehui valikoimaa harvinaisen hyväksi myös kasvissyöjän kantilta katsottuna.

Jos jotain jäin kaipaamaan, niin croissantteja ja parempaa kahvia. Eggs Benedictin löytyminen listalta olisi ollut myös mukava yllätys, ruokalajia kun saa Suomessa aivan liian harvasta paikasta.

Michel brunssi helsinki

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s