Hääexceleitä ja hymyjä

Noora H.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan ensiksi: KIITOS! Jätitte viikkokatsaukseeni aivan mahtavia kommentteja ja hurjan määrän onnitteluita. Olen ja olemme niistä todella otettuja. Hymyilin leveästi kommentteja lukiessa. Hymy on ollut huulilla kyllä koko viime viikon ja minua kiusattiin siitä, että virnistelen jatkuvasti itsekseni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aina pitänyt vähän höpöhöpöjuttuina tähtien asentoja, energiavirtoja ja muita yliluonnollisia ilmiöitä, mutta viime viikossa tuntui olevan taikaa. Enkä tarkoita vain kihlausta. Koko viime viikon minulla oli poikkeuksellisen onnellinen ja kevyt fiilis, sellainen, joka kutkuttaa mahanpohjasta ja saa hymyilemään ilman erityistä syytä. Taikaa taikka tavallista kevättä, viime viikko oli maaginen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tuumasta toimeen -ihminen ja viikonlopun aikana ehdimme kartoittamaan käytännössä kaikki Helsingin hääpaikat. Häitä juhlitaan näillä näkymin keväällä 2016, riippuen siitä, löydämmekö sopivan paikan ja saammeko tarpeeksi säästöön.

Juhlapaikkoja selatessa meinaa kyllä iskeä epätoivo. Hinnat ovat pilvissä ja suurin osa juhlapaikoista liian pieniä meille. Jos siis tiedät Helsingissä sijaitsevan, noin 80 hengelle sopivan tilan, jonne saa viedä omat viinit, päättää itse pitopalvelusta ja jossa kaikki vieraat mahtuvat syömään yhdessä, niin olemme todella kiitollisia vinkeistä.

Onneksi kaikkea ei tarvitse miettiä ja suunnitella yksin. Työkaverit pohtivat, kuka uskaltaa kaasokseni, kun tiedossa on hääexceleita ja pikkutarkkoja to do -listoja. Vakka kantensa löytää, näköjään myös kaasoasioissa. Toinen kaasoistani lähetti tänään sähköpostiini lähes sata saraketta sisältävän valmiin hääexcelin, jossa tehtävät ja muistettavat asiat on aikataulutettu päivän tarkkuudelle. Se sai jopa minut sanattomaksi.

Noora K. on ollut myös iso apu. Kaimani on käytännössä kävelevä häätietopankki. Kysyinpä mistä tahansa kirkosta, timantin hionnasta taikka juhlapaikasta, niin Noora K:lla on sisäpiirin tietoa aiheesta. Viime viikolla myös selvisi, että emme käyneet läpi ihan koko Noora K:n vaatekaappia, sillä jostain jemmasta hän kaivoi minulle heti kihlausta seuraavaksi aamuksi hunnun. Keneltä löytyy huntu kaapin perältä?

Häiden suunnittelu on hauskaa puuhaa, mutta yritän vielä vähän malttaa, sillä häihin on yli vuosi aikaa. Hääjuttuja on siis tulossa, mutta ei ehkä aivan heti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPS. Haluatte kuitenkin tietää siitä sormuksesta. Kosinta suoritettiin yllä olevalla yhdistelmällä ja varsinaisen sormuksen valitsemme yhdessä. Vaikka kyllä tästä Hennesin euron sormuksestakin on tullut jo rakas. Ja kultasepänliikkeessä sitä luultiin aidoksi. Hih.

Mainokset

53 comments

 1. Tuntuu niin jännältä, että miten sitä voikin olla ”vieraan” ihmisen onnesta niin onnellinen. Tosiaan itkin, kun luin kosinnasta, ja nyt olen täällä ihan muikeana, kun olet niin happy ❤

  Taidan kyllä olla Highly Sensitive Person, kun tunnen aina niin kovin voimakkaasti kaiken, ihan kaiken. Onnekseni suurimmat itkuni ovat kuitenkin aina onnenkyyneleitä.

  Toivotan sinulle ihanaa ja kutkuttavaa häähumua.

  Liked by 1 henkilö

  1. Voi että, olen tosi otettu, että tekin iloitsette siellä ruudun toisella puolella. 🙂 Ja tuohan on ihan mahtavaa, että pystyy samaistumaan toisen fiiliksiin noin paljon, etenkin jos ne ovat pääasiassa hyviä fiiliksiä.

   Kiitos paljon, tämä on kyllä kutkuttavaa aikaan. 🙂

   Tykkää

 2. Meidän häät olivat Unioninkadun juhlahuoneistossa, jota voin todella lämmöllä suositella. Vieraita mahtui muistaakseni 120. Pitopalvelu tosin oli paikan oma, mutta ainakin silloin ruoka oli hyvää (kokki tosin on jo varmaan moneen kertaan vaihtunut vuosien varrella 🙂

  Tykkäsin, kun tilaa on niin paljon, että pöytiä ei tarvitse raivata tanssilattian tieltä pois, ja bändikin mahtui, lisäksi vielä oli erillinen leikkihuone lapsille, sillä meidän häissä lapsia oli paljon ja niille palkattiin pari leikkitätiä vihdyttämään.
  Meillä oli siviilivihkiminen, joka suoritettiin tuolla paikan päällä. Se oli meille plussaa, että ihmiset mahtuivat mukavasti eikä pöytiä tarvinnut raivata pois (ihmiset kyllä seisoivat sen ajan, (vanhuksille oli tosin muutama rivi tuoleja) mutta siviilikaava ei niin järin kauan kestä, joten viiden minuutin seisomisesta ei ollut mitään ongelmaa).

  Unioninkadulla on lisäksi mahtava kellarikerros, jossa on saunat ja uima-allas, jos haluaa järkätä jatkot samassa paikassa. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelualtista ja kaikki toimi.
  Niin joo ja omat juomat sai viedä, mikä toi helpotusta budjettiin, pitopalvelusta tuli vain safkat.

  Uudempaa kuvausta Unioninkadusta löytyy muistaakseni Alman blogista. Ellen nyt ihan väärin muista, niin hän olisi kertonut häistään juurikin samassa paikassa jotain vuosi (tai pari, aika rientä?) sitten.

  Onko Rakesalissa pitopalvelu? Keskustassa tosiaan varmaan useimmissa paikoissa on omat ruoat.

  Onnea vielä morsmaikulle ja sulholle kans, hääpäivä on niin paras päivä! =D

  Tykkää

  1. Juuri tuota Unioninkatua olemme miettineet, se vaikuttaa kivalle tilalle ja menemme maanantaina sitä katsomaan. Kiva kuulla, että teillä on sieltä hyviä muistoja. Ja muistit ihan oikein, Alma meni siellä naimisiin ja kyselinkin häneltä jo kokemuksia paikasta.

   Rakesalissa on tätä nykyä pakko ostaa ruoat & juomat sieltä, joten se ei oikein sovi. Kiitos vielä tuhannesti vinkeistä!

   Tykkää

 3. Onnea!

  Poliisien maja Lauttasaaressa täyttänee edelleen kriteerit. Noilla spekseillä valitsimme sen häidemme pitopaikaksi 10v. sitten. Vieraita oli vähän vähemmän mutta 80 pitäisi mahtua. Miinuksena aikainen lopetusaika klo 24 (oli ainakin silloin).

  Tykkää

  1. Kiitos. 🙂

   Poliisien Maja oli myös listoilla, mutta sitten aloimme pohtimaan tuota lopetusaikaa, joka tosiaan on aika aikainen. Toisaalta, ehkä bileiden päättyminen yhdeltä tai kahdelta ei hirveästi eroa tuosta, etenkään jos juhlat aloittaa jo aiemmin päivällä. Kiitos vinkistä!

   Tykkää

 4. Olen blogien suurkuluttaja, mutta harvemmin kommentoin. Paitsi nyt 🙂

  Viime elokuussa vietimme häitämme G18 juhlasalissa, josta minulla ei ole kuin positiivista sanottavaa. Samoilla kriteereillä lähdimme hakemaan tilaa ja halusin sen myös jostain, jossa on kirkko lähellä. Loppujen lopuksi meidät vihittiin Vanhassa kirkossa, josta koko hääseurue käveli juhlatilaan. Häät oli elokuussa, päivänä jolloin satoi aamun, mutta välittömästi kun suuntasimme Kaivarin rantaan ottamaan valokuvia, sade lakkasi ja paistoi koko loppu päivän. Upeimmat kuvat saimme mielestäni Bulevardilta, sopivasti kaupungin humua ja luontoa.
  G18 pöydät järjestellään sovittuun muotoon valmiiksi, johon vain toimme pöytäkoristeet sekä pitopalvelu kattoi pöydät. Onnittelut sekä alkumaljat + cocktailpaloja oli tarjolla tilan aulassa, johon mahduimme todella hyvin, kun vieraita oli n. 90. Bändi mahtui hyvin lavalle ja lavan eteen jäi reilusti tilaa tanssilattialle. Klo. 01 poistuminen oli myös meille oikein hyvä, sillä lähialueella jatkopaikkoja kyllä löytyy.

  Tykkää

  1. Kiva kun innostuit kommentoimaan. 🙂 Ja äh, olisin niin halunnut juhlapaikaksi G18-salin! Sitä ei vain enää vuokrata ulkopuolisille, joten se on poissa laskuista. Höh. Muutenkin tuntuu, että monet paikat, joihin ennen sai itse hommata pitopalvelun ja juomat, ovat muuttaneet käytäntöjä. Ja osa paikoista on kokonaan lopettanut. Kiitos kuitenkin vinkeistä ja hääkuvaideoista, Bulevardi olisi mahtava kuvauspaikka!

   Tykkää

 5. Meidän häät olivat myös Unioninkadun juhlahuoneistossa syksyllä 2013. Mulla on vain hyvää sanottavaa ko. Paikasta. Pitopalvelua ei tosin saa päättää itse, mutta ruoka oli oikein hyvää ja menuun sai vaikuttaa itse. Meillä oli pöytiintarjoilu, joten buffetista en osaa sanoa mitään. Henkilökunta oli tosi ammattitaitoista, ja kaikki sujui hyvin. Ei tarvinnut olla bridezillailemassa ja nipottamassa, vaan homma toimi erinomaisesti.

  Olen itse tosi pikkutarkka excel-ihminen, ja ko. Paikkaan päädyttiin monen paikan vierailun ja monien laskutoimitusten jälkeen. Hinta tuli kutakuinkin samaksi kuin mitä monessa muussa paikassa olisi tullut, vaikka ensi alkuun vaikutti kalliilta. Kaikki, siis aivan kaikki, sisältyi hintaan, eikä tarvinnut miettiä, mitä pöytäliina tai haarukka maksavat tai kuinka monta tuntia tarjoilijan pitää olla töissä la-su yönä ja mihin hintaan. Meillä oli käytössä pelkkä yläkerta ja vieraita oli 85. Yhä vieläkin monet vieraat kertovat, miten häämme ovat parhaat, joissa ovat ikinä olleet. (Me itse nyt ollaan tietenkin sitä mieltä, että olivat parhaat! 😉 ) lisäksi sijainti on niin keskeinen, että mitään extrakuljetuksia ei tarvinnut järjestää. Suosittelen tosi lämpimästi paikkaa, jos mielessä on tyylikkäät cityhäät.

  Tykkää

  1. Unioninkatu alkaa kyllä vaikuttamaan hyvältä vaihtoehdolta. Me olemme myös hieman miettineet Unionkadun pitopalvelun hintaa, ruoat ovat kolme-neljäkymppiä kalliimpia kuin muilla yrityksillä. Toisaalta muilta taas tulee ”piilokuluja” kuljetuksista, lautasliinoista yms. Pitää vielä vähän laskeskella. Kiitos kun jaoit kokemuksesi. 🙂

   Tykkää

 6. Oi, ihana kosinta varmaan. Sekä klassikkoainesta polvistumisineen ja sormuksineen, mutta toisaalta pääset itse vaikuttamaan siihen millaista sormusta kannat lopun ikää sormessasi.

  Mä olen ihan liikuttunut. 🙂

  Juhlapaikoista en osaakaan sitten kommentoida, mutta täytyy sanoa että onneksi olet löytänyt itsellesi sopivan Exel-kaason. 🙂 Mä olisin ahdistunut sellaisesta syvästi, mutta jokainen tyylillään. Huntua ei kaapistani kyllä löytyisi, mutta sen sijaan hääpukuun sovitetun pussujan sijaintipaikkatieto on ajan tasalla, se löytyisi vaikka heti jos sitä tarvittaisiin.

  Tykkää

  1. Kosinta oli täydellinen. Se oli sen verran yllätys, että häkellyin aika pahasti. En siis kiljunut, itkenyt tai pyörtynyt, vaan jäädyin aivan totaalisesti. Onneksi toivuin melko nopeasti. 😀

   Omalla kohdallani uskon vahvasti siihen, että jos asiat ovat etukäteen järjestyksessä excelissä, niin sitten osaan relata ja olla huolehtimatta. Ja toinen kaaso on sitten vähän boheemimpi eikä taatusti käytä exceliä huvikseen, joten hyvä balanssi kaasojen välillä. 🙂

   Tykkää

 7. Onnittelut vielä täältäkin! Muistan itse kuin eilisen sen ihanan pää pilvissä -fiiliksen, mikä oli kihlautumisen jälkeen. 🙂 Ja voin sanoa, että häitä seuraavana aamuna fiilis oli toi sama x 100! ❤️

  Me juhlittiin reilun 80 hengen häitämme viime vuoden toukokuun alussa Suomenlinnan Tenalji von Fersenissä, jonne siis saa viedä omat juomat ja cateringin. Tila on jaettu keskeltä hieman kahtia, mutta samaan ”puolikkaaseen” mahtuu ruokailemaan lähemmäs 100 ihmistä. Tila on todella upea ja toimii hyvin, vaikka ulkona sataisi räntää (kuten meidän hääpäivän aamuna :D)!

  Tykkää

  1. Kiitos Kersti! Arvaa mitä, olen lukenut sinun hääpostauksiasi viime päivinä. Niissä on ollut hyviä vinkkejä. 🙂 Ja hurjasti onnea vauvasta!

   Suomenlinna olisi ihana, mutta meillä on muutamia vieraita, jotka eivät oikein voi kiipeillä jyrkissä portaissa tai hankalassa maastossa, joten se ei sen vuoksi käy.

   Tykkää

 8. Ihania kuulumisia täällä! Ja oikein ihanaa hääsuunnitteluaikaa! Meillä oli häät viime syksynä ja se päivä saa edelleen hymyilemään 🙂 Juhlapaikkaa en osaa suositella, koska meillä oli paikan puolesta pitopalvelu ja juomat (mikä sekin toimi hyvin). Hääjärjestelijänä taidan olla toisesta päästä kuin sinä eli rennolla otteella mentiin, mutta toisaalta juhlaporukka kiitteli nimenomaan rennosta ja hyvästä tunnelmasta ja hyvistä tarjoiluista ja musiikista, hyvin siis toimi ilman tarkkoja exceleitäkin 😀

  Tykkää

  1. Voin uskoa, että se ei ihan heti unohdu. Juhlapaikat tuntuvat olevan sen verran kiven alla, että taidamme kartoittaa myös ravintolavaihtoehtoja. Loppujen lopuksi hintaeroa ei välttämättä tule kovinkaan paljon, kerta ravintolasta ei tarvitse maksaa tilavuokraa.

   Minulla excelit takaavat sen rennon ja hyvän tunnelman sitten häissä, näin ainakin uskon. 😀

   Tykkää

 9. Paljon onnea kihlauksen johdosta! Ja hieno sormus on tuokin! Oliko sinulle jo valmiiksi selvää, millaisen sormuksen haluat? 🙂

  Kolme kivaa juhlapaikkaa, jonne tuo määrä varmasti mahtuu (ja oma keitraus mahdollinen) ovat G18, Pasilan vanhat veturitallit ja Hermannissa oleva Agroksenmäen Holvikellarí, kaikki aika toimivia. Ihan satavarma en ole onko G18 mahdollisuus tuoda oma keitraus (juomat kyllä!), mutta muihin kyllä. Olen ollut kaikissa näissä häissä ja eniten koristelun kanssa saa tehdä töitä varmasti tuon Holvikellarin kanssa.

  Itse juhlimme aikoinaan häitä kahtena päivänä, ensin sukulaisten kanssa Uunisaaressa ja sen jälkeen railakkaammin ystäviemme kanssa Soutupaviljongilla. Nämä paikat vaan eivät sovi laskuun keitrauksen/juomien/tilan koon vuoksi. Mutta hyviä nekin!

  Ja btw, nuo tennarit ovat kevään hankintalistalla! Olisin ostanut jo viikko sitten, mutta eipä ollut sinisistä kokoa. Olen alkanut pohtimaan oransseja. Kivaa ja toivottavasti yhtä upeaa viikkoa taas! 😉

  Tykkää

  1. Kiitos! Sormus ei ollut heti tiedossa, vaikka täytyy myöntää, että olin pari sormusta joskus pinnannut Pinterestissa. Harmikseni nuo kummatkin olivat vintage sormuksia eikä 40-luvun timanttisormusta ole ihan helppo löytää. 😀 Tutkittuani kuumeisesti eri vaihtoehtoja, keksin millaisen sormuksen haluan ja nyt sormus kultasepältä on tilattu. Jännittää nähdä, millainen siitä tulee.

   G18-salia ei valitettavasti enää vuokrata ja holvikellari vähän epäilyttää sen vuoksi, ettei siellä ole ikkunoita. Keväällä olisi kiva, jos olisi valoisaa. Mutta veturitallit on edelleen listalla. Ja ah, teillä oli mahtavat hääpaikat. Erityisesti Uunisaari on ihana!

   Tykkää

 10. Meidän häät juhlittiin Ravintolalaiva Wäiskissä Hakaniemessä. Sielä tokalla kannella. Oli ihan mahtava paikka, minkä sai omilla somistuksilla kivan näköiseksi. Ja edullinen. Maksettiin ruoista (mitkä saatiin itse päättää täysin) 30e per henkilö ja tilavuokra ei ollut. Olen myös ollut häissä tuolla Holvikellarissa, mihin hääpari oli loihtinut valoilla, pyöreillä pöydillä ja kukka-asetelmilla hulppean tunnelman. Siihen varmasti kyllä meni paljon rahaa.
  Ja samoin yhden kaverin häät oli tuola Suokin Tenalji-mikäonkaan paikassa. Juhlatilana tosi kaunis ihan yksikertaisesti koristelemattakin, mutta ihan kamalan matkan päässä lauttayhteydestä mantereelle. Ainakin korkkareissa 😀

  Tykkää

  1. Meillä oli hääinfossa maininta, että ballerinat/matalat kengät mukaan, (tämä ohjeistus toimi oikein hyvin!) ja kaikki ehtivät viimeistään vikaan lauttaan. 😉

   Tykkää

 11. Lämpimät onnittelut kihlauksestanne 🙂 Reilu vuosi sitten pidettiin lähisukulaiseni vihkiminen Tuomiokirkossa ja itse hääjuhla Unioninkadun juhlahuoneistossa ja minullakaan ei ole muuta kuin pelkkää hyvää sanottavaa paikasta. Vieraita oli oman arvioni mukaan n. 80-90. Myöhäisjatkot on helppo koordinoida vaikkapa johonkin keskustan ravintolaan, jos niin haluaa.

  Catering tuli ko. paikan toimesta, mutta kuten aiemmissakin viesteissä on jo mainittu, niin menu-vaihtoehtoja oli riittävästi ihan hääkakkuun saakka. Omat juomat sai viedä mukanaan sinne, ruokailu oli järjestetty buffet-pöydästä (saa myös pöytiin tarjoiluna), mutta juomat tarjoiltiin pöytiin. Erittäin ammattitaitoinen hlökunta jolla oli homma hanskassa koko ajan eikä morsiusparin tarvinnut stressata näistä asioista. Bändille oli hyvin tilaa, tanssilattia-tilaakin oli reilusti ja baari pystytetty salin toiseen päähän.

  Suomenlinnakin on idyllinen paikka, mutta sen miinuksena on nuo välimatkat juhlatamineissa.

  Rake-saliakin olen kuullut kehuttavan, mutta taitaa olla ehdottomasti sieltä kalleimmasta päästä.

  Ihanaa keväistä viikon jatkoa 🙂

  Tykkää

  1. Unioninkatu kuulostaa koko ajan paremmalta. Hitsi, kunpa hintaa saisi vähän alemmaksi. Voi kyllä olla, että päädymme lopulta sinne. Rake-sali olisi varmasti myös hieno, se on upeassa paikassa, mutta tosiaan aika hintava.

   Kivaa viikkoa myös sinne! 🙂

   Tykkää

 12. Suuret onnittelut! Mulla meni aika hyvä tovi hurjassa onnellisuuspöllyssä oman kihlauksen jälkeen. Nauti siitä! Oma hääexcel paisui hetkessä ihan jäätäviin mittoihin ja myös hääblogimaailma tuli tosi tutuksi. Vaikka meidän häät nyt onkin tällä hetkellä time out -tilassa taloudellisten seikkojen takia, niin silti on ihana vähän hypettää.

  Tykkää

  1. Kiitos Anna! Olen kieltänyt itseltäni hääblogit. Tai no, saan lukea ja etsiä niistä tietoa juhlapaikkoihin ja cateringiin liittyen, mutta kaikki koristelut, puvut ja muut on ihan nounou. Tiedän, että jos alan niitä lukemaan, niin excel ja budjetti räjähtää käsiin. 🙂

   Ja hyvää kannattaa odottaa, nyt ainakin ehditte rauhassa miettiä, millaiset häät ovat juuri teidän mieleenne. 🙂

   Tykkää

 13. Sydämelliset onnittelut, Noora! Ihana ihana uutinen ja mikä onnellisuus hymystä paistaa. Joskus ihminen tarvitsee tuollaisia taianomaisia viikkoja – kihlauksella tai ilman. 🙂 Tosi kiva päästä seuraamaan häidenkin valmistelua ja voin uskoa, että kaimasi on jokseenkin asiaan vihkiytynyt ja hyviä vinkkejä jakeleva ystävä. Onnea vielä!

  Tykkää

  1. Kiitos ihan tuhannesti Laura! Se viikko oli todella erityinen ja muistan sen aina. Ja jep, Noora K. on ihan hääguru! 😀

   Tykkää

 14. Onnea teille !
  Olemme olleet kaksissa häissä vieraana Suomenlinnassa. Vihkiminen Suomenlinnan kirkossa ja juhlat Ruutikellarissa. Mahtava miljöö ja upeat tarjottavat!

  Tiina A.

  Tykkää

  1. Kiitos Tiina! Suomenlinna olisi kyllä kiva, mutta hankalan maaston vuoksi poissa laskuista. Ehkä pääsemme sinne vielä vieraiksi. 🙂

   Tykkää

 15. Merimelojien majalle sai ainakin ennen valita oman pitopalvelun ja tuoda omat juomat. Olen ollut siellä muutamissakin juhlissa, häissä taisi olla juuri vajaa 100 henkilöä.

  Tykkää

  1. Merimelojien maja olisi kyllä kiva. Laitoin sinnekin tarjouspyynnön, mutta taitavat vahvistaa varaukset vasta lokakuussa. Katsotaan miten meidän käy.

   Tykkää

 16. Helsingin lähettyville rakennetaa Villa Söder etelä-Sipooseen (infoa Facebook-sivuilta) ja sitä mainostettiin hääpaikkana.
  Sijainti on vähän hölmö – ihan tiessä kiinni, mutta kesäinen Sipoo on yksi näteimmistä paikoista – takaan sen!
  Mutta jos itse menisin Helsingissä naimisiin, niin ehdottomasti haluaisin juhlia Suomenlinnassa 🙂

  Tykkää

  1. No kannatti kysyä teiltä vinkkejä, tästä en ollut kuullutkaan. Pitääkin katsoa tuo Villa Söder. Kiitos!

   Tykkää

 17. Onnea kihlauksen johdosta! Me juhlimme häitämme n. 80 hengen voimin Agroksenmäen holvikellarissa, joka sijaitse Kalasataman tukkutorilla. Aivan ihastuttava kiviseinäinen juhlapaikka, joskin ikkunaton, joka sopi meidän talvihäihimme mainiosti. Valitsimme tilaan pyöreät pöydät, joka lisäsi juhlavuutta mielestäni hurjasti. Sinne sai tuoda omat juomat ja cateringin, ja bändille sai vuokrattua pienen lavan. Suosittelen!

  Tykkää

  1. Tuo holvikellari on kyllä loistava paikka talvihäille. Ja pidämme tukkutorin alueesta muutenkin, se on kaikessa karuudessaan kiva. Vähän silti epäilyttää, että miten mahtaa ikkunaton tila toimia loppukeväästä. Tuleekohan siitä hirveän tunkkainen?

   Tykkää

 18. Voi tätä kuplivan ilon määrää! Oikein paljon onnea kihlauksen johdosta! 🙂 Prinsessahäät jää niiiiiiiin toiseks tässä viä!

  Tykkää

  1. Voi kiitos! Ja ainiin, meillähän on Ruotsissa kilpailijat! Pitääkin katsoa mallia Sofian hääjärjestelyistä. Harmi, että budjetti ei ole ihan sama. 😀

   Tykkää

 19. Hurjasti onnea! Mieleen tulvii ajatuksia omista häistä reilun vuoden takaa. Häät kaikkine valmisteluineen oli ikimuistoista aikaa. Hääexcelit, ystävät ja kätköistä paljastuvat hunnut ovat juuri niitä asioita, joilla pidetään häästressi hallussa. Näin jälkikäteen olisin tehnyt kaksi asiaa toisin – ottanut enemmän aikaa häiden etukäteisfiilistelylle ja bookannut häämatkan heti häiden perään, siitä tunnelmasta kannattaa ottaa kaikki irti! Niin hyvässä kuin pahassa kyseessä on ”kerran elämässä” tapahtuma ja se auttoi myös niinä hetkinä, kun mietin hääspektaakkelin laajuutta ja budjetti paukkui.

  Tykkää

  1. Kiitos Netta onnitteluista ja vinkeistä! Häämatkalle lähtö heti häiden on perään on hyvä vinkki. Me lähdemme varmaan viikon pituiselle minimatkalle häiden jälkeen (saarihyppely Kreikassa kiinnostaisi) ja sitten varsinaiselle häämatkalle vasta talvella. Ja yritän myös nauttia tästä kihlausajasta, ettei kaikki aika menisi excelöintiin ja tarjouspyyntöihin, vaan ehtisi myös vain fiilistelemään. 🙂

   Tykkää

 20. Moikka, sama juttu kuin monilla muilla eli blogia seurannut alusta asti (ja sitä ennen toisen Nooran blogia) mutta eipä ole tullut kommentoitua. Jotenkin häät vaan aina sykähdyttää ja kokemuksesta vaihtoehtoja on niin paljon, että kaikki vinkit on tarpeen. Siispä haluan tuoda ilmi ihanan persoonallisen paikan meren rannalla: Villa Kivi ja lisäksi Villa Vuosanta ja Villa Andania.

  Ja kiitos molemmille mainiosta blogista =)

  Tykkää

  1. Moi Jenni! Kiitos tuhannesti vinkeistäsi! Katsomme nämä ehdottomasti. Ja tosi kiva, kun innostuit kommentoimaan. 🙂

   Tykkää

 21. Voi miten ihania uutisia, onnea! 🙂 Täällä elellään samaa häähuumaa, kihlasormuksen sain sormeeni ennen joulua ja häitä juhlitaan syksyllä 2016. En tiedä, kuka järjestää häät ilman exceliä? Ainakin minulla se pitää vähän stressiä aisoissa! Onneksi varsinaiseen juhlapäivään on vielä aikaa, aion nyt nauttia tästä järjestelystä rauhassa ja niin, että suunnittelen häitä vain silloin kun se tuntuu kivalta, yritän ehtiä myös fiilistelemään tätä ihanaa aikaa!

  Me kävimme läpi ison liudan pääkaupunkiseudun juhlapaikkoja, joista suosikkini taisi olla Suomenlinna, Vanha Bäckby, Nygårds, Villa Smeds, Berghyddan ja Villa Haka. Päädyimme kuitenkin sitten pitämään juhlat hämeessä sulhasen kotipaikan lähellä, koska sieltä löytyi kivoin tila. Nyt meillä on varattuna tila ja sieltä catering sekä valokuvaaja, joten nyt voi sitten keskittyä kaikkiin yksityiskohtiin ja haaveiluun enemmän.

  Jään kiinnostuneena seuraamaan teidän suunnitelmianne! Tsemppiä! 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos Elvira! Olemme menossa katsomaan Bokvillania huomenna, se on erittäin potentiaalinen vaihtoehto. Oletko itse ollut siellä häissä? Mietin, mahtuukohan koko porukka syömään samassa tilassa?

   Tykkää

   1. En valitettavasti ollut häissä enkä missään muissa juhlissa mutta sielllä kävi meidän J tanssikerhossa ja minusta se on sopivan kokoinen häihin. No te näette sen pian itsekin. Onnea teille etsintöihin:) t. Elvira

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s